Gunsel Djemal ( Qipro)

Gunsel Djemal Gunsel Djemal ka lindur në Nikosia, Qipro me 7 Mars 1961.Ajo është turke- qipriote.Aktualisht jeton në Londër dhe punon per NHS-Shëndeti Fëmijëve.Hobi saj është udhëtimi, leximi librave, poemat,folku muzikor dhe muzika klasike. Është pjesëmarrëse e shumë eventeve ndërkombëtare … Continue reading

Enesa Mahmić ( Bosnjë – Hercegovina)

Enesa Mahmić   Enesa Mahmić (1989), udhëpërshkruese, anëtare e PEN qendrës së Bosnjës e Hercegovinës. Ka marrë pjesë në shumë festivale ndërkombëtare letrare dhe artistike: SlovoGorčina (Bosnjee Hercegovinë) We all madestory (Letoni), GraphicFacilitation (Greqi),WR&GI(Maltë) Istanbulkitalarasigencsairler festivali (Turqi), BeFem (Srebi), WoodPoets, … Continue reading