Kapitulli “Dëbimi nga parajsa” – ELIAS KANETI  Gjuha e shpëtuar – Histori e një rinie” ( Vepër autobiografike) / Përktheu nga orgjinali: Aristidh Ristani

ELIAS KANETI  Gjuha e shpëtuar – Histori e një rinie” ( Vepër autobiografike)  Kapitulli “Dëbimi nga parajsa” Në maj të vitit 1921 nëna erdhi të më takonte. E shpura në kopsht dhe i tregova gjithçka që po lulëzonte. E ndjeva … Continue reading