Shtëpia Botuese ” ADONIS a.h.”  publikon vëllimin poetik  “AVE AELIA ” të autorit Sarë Gjergji

Shtëpia Botuese ” ADONIS a.h.”  publikon vëllimin poetik  “AVE AELIA ” të autorit Sarë Gjergji

Redaktor: Mehmetali Rexhepi
Recensent: Alisa Velaj
Përpunimi grafik: artGraphicstudio: AdoniS
Përgatitija kompjuterike: Venera Alshiqi
Design: Taulant Berisha & Rrezar Fejzullahu
Shtypshkronja: Lenagrafik, Prishtinë

Shtëpia Botuese ” AVE AELIA ,  ADONIS a.h.”, DURRËS, 2018

Përgatitjen dhe botimin e këtij libri e mbështetën moralisht dhe financiarisht: SHIHK “Stublla”, Vilson Ahmeti, Isak & Leonamd Shabani, Marjan & Kristë Ramaj, Nikollë Jakovi, Nua D. Ukaj, Emanuell Joza, Jozef &
Franklin Ramaj, Kristjan Q. Ramaj, Agim Gjoni, Gzim Demaj, Nikollë N. Gjergji, Franë E. Ramaj, Isak Ahmeti, Engjëll Kengji, Pashk Ballabani, Marjan F. Toma, Gaspër Demaj, Bajrush Zeka, Luz Zefi, Zef P. Demaj, Franë F. Demaj, Zef Sh. Demaj, Herbert Berisha, Raimond & Patrick Kengji, Gojart, Leonard, Gjon, Edmond, Klement dhe Edon Gjergji.

Për të gjithë shpreh falënderimin dhe mirënjohjen time të thellë

 

Autori: Sarë Gjergji

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s