NJOFTIM PËR POETËT E TË GJITHA TREVAVE SHQIPTARE : Përmbledhje poetike për dëshmorin IMER RAMË KRASNIQI / Mehdi Krasniqi

NJOFTIM PËR POETËT E TË GJITHA TREVAVE SHQIPTARE
 
Përmbledhje poetike për dëshmorin IMER RAMË KRASNIQI
 
NJOFTOHEN të gjithë poetët se në kuadër të shënimit të 20-vjetorit të rënies heroike të Dëshmorit të Kombit Imer Ramë Krasniqi,
do të botohet PËRMBLEDHJA ME POEZI kushtuar këtij dëshmori.
 
Imer Ramë Krasniqi është dëshmori i parë i komunës së Malishevës, i rënë heroikisht në luftën e UÇK-së.
 
Poezitë që do të përfshihen në këtë përmbledhje duhet të kenë vlerë artistike.
 
Poetët poezitë e tyre kushtuar dëshmorit Imer Ramë Krasniqi mund t’i dërgojnë në emailin poeti@hotmail.com deri më datën 21 maj 2018.
 
Poezitë duhet të jenë të shkruara ne word dhe të mos jenë më të gjata se një fq A4.
 
Të gjithë poetët, poezitë e të cilëve do të përfshihen në këtë përmbledhje do ta marrin nga një libër pa pagesë.
 
Sinqerisht,
Mehdi Krasniqi
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s