Shtëpia Botuese “ADA”  publikon vëllimin poetik “Fajtor apo tradhëtar…” të autorit Leonard Greca

Shtëpia Botuese “ADA”  publikon vëllimin poetik “Fajtor apo tradhëtar…” të autorit Leonard Greca

Autori: Leonard Greca
Titulli: Fajtor apo tradhëtar…

Përgatiti për botim: Roland Lushi

Botimi i parë, 2018

Të gjithë librat e botuar te shtëpia botuese “ADA” mundt ti gjeni në bibliotekën Kombëtare Tiranë.

CIP Katalogimi në botim BK Tiranë
Greca, Leonard
Fajtor apo tradhëtar… : poezi / Leonard Greca.
– Tiranë : Ada, 2018
48 f. ; 13.5×20 cm.
ISBN 978-9928-269-00-3
1.Letërsia shqipe 2.Poezia
821.18 -1

Formati : 13.5x20cm

Të gjitha të drejtat i takojnë autorit

Roland Lushi

Shtëpia botuese “ADA”
Adresa: Rr. Mihal Grameno Pall.32 Ap. 7
http://www. botimetada.com
Cel: 068 22 190 16
Tiranë prill 2018

Shtypur në shtypshkronjën e Shtëpisë Botuese ADA

Parathënie
Jeta më bëri ta prek dashurinë, ta ndjeja, të kërcej me melodinë e saj edhe kur fati tentoi të më tradhëtojë. Teksa dielli perëndonte për t’i lënë hapsirën lindjes së tij, në atë muzg ndodhinë e ditës e shkruaja në ditarin tim. Që çuditërisht apo mrekullisht siç e quajtën shokët e mi, fjalitë rridhnin në vargje e në rimë. Nuk e di nëse e kam prekur dështimin aq sa mund ta quaj dhimbje. Por me siguri preka jetën, sa ta quaja mrekulli. Nisa të dua kafshët duke njohur tradhëtinë e qënies njerzore, të dua lulet që jetën ta kem të bukur. Duke dashur dhe urryer, në çdo çast në kohën e lirë e gjeja veten duke shkruar poezi.
Për ti botuar ato falenderoj shoqërinë që më dhanë shtysë. Në veçanti familjen idhullin tim babanë dhe Atë që më prezantoi me emocionet e dashurisë.*
Lexim të këndshëm!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s