Katica Kulavkova (Macedonia)

Katica Kulavkova Katica Kulavkova (Macedonia – Veles, 21/12/1951) is a poet, literary theorist and hermeneut. Professor at the Department of general literature and comparative, Faculty of Philology “Blaze Koneski” in Skopje. She tien education theory and methodology of literature, literary … Continue reading

Poezi nga Xheladin A. Çitaku

Poezi nga Xheladin A. Çitaku   SHEKUJ TË KRENARISË ( Në vitin e Skënderbeut ) * Vringëllimë shekujsh, nëpër kohë s`venitet një emër madhështie kalitur në përkrenare në krahët e shqiponjës nëpër lartësi ngritet dhe sfidon historinë e kryeneqësive xanxare. … Continue reading

Louisa Calio ( USA) 

Louisa Calio ( USA)  Louisa Calio an internationally published, award winning author and photo artist. She won first prize from City of Messina (2013), was finalist for poet laureate of Nassau County(2013), director of  Poets Piazza for Hofstra’s Italian Experience … Continue reading