Poezi nga Lili Bimi

Poezi nga Lili Bimi   E DEHUR PA PIRË Një ditë pranvere të gjeta dhe u lumturova Ajrin thitha thellë në shpirtin tim aromën tënde shijova. E dehur pa pirë lundrova në detin e Dashurisë… të kërkova. U përplasa me … Continue reading

Our Poetry Archive is extending an open invitation to you to participate in the upcoming OPA ANTHOLOGY of Spiritual Poetry “Beyond Borders” / The Editorial Board : Our Poetry Archive

Our Poetry Archive is extending an open invitation to you to participate in the upcoming OPA ANTHOLOGY of Spiritual Poetry “Beyond Borders” Dear Friend, Our Poetry Archive is extending an open invitation to you to participate in the upcoming OPA … Continue reading