Takim me shkrimtarin Bashkim Shehu dhe përkthyesin Maria Roces, për librin “Loja, shembja e qiellit” fitues i Çmimit Letrar “Balkanika 2015” / Nga Irena Toçi

Takim me shkrimtarin Bashkim Shehu dhe përkthyesin Maria Roces, për librin “Loja, shembja e qiellit” fitues i Çmimit Letrar “Balkanika 2015”

FTESË

 

Ju ftojmë në takimin me shkrimtarin Bashkim Shehu

dhe përkthyesen e romaneve të tij në spanjisht Maria Roces,

mbi librin

“Loja, shembja e qiellit”

fitues i Çmimit Letrar “Balkanika 2015”

dhe krijimtarisë së tij në tërësi.

 

E enjte, 17 maj 2018, ora 18:15

Muzeu Historik Kombëtar

Skena Multimediale – Atrium MHK

 

Takimi paraprihet nga një seancë autografesh

nga autori në stendën “Botimet Toena”

E enjte, 17 maj 2018, ora 18:00


Irena Toçi

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s