Poezi nga Sinan Vaka

Poezi nga Sinan Vaka     FËMIJË KANARINASH   Era e barit lëkundet, si shpresa në zemra, duke ngritur kurthe iluzionesh. Më tej zvargen jehonat e të vërtetave të pathëna dhe trishti pushton vena dhe dej.   Mos lindni fëmijë … Continue reading