Sophy Chen ( China)

Sophy Chen Sophy Chen, her name, Lihua and family name, Chen, born in Lueyang, Hanzhong, Shannxi Provinve, China, is the Chinese contemporary poetess, translator, and American English “Legendary Poet”. She is the founder of “Sophy Poetry & Translation Website”, “Sophy … Continue reading

Poezi nga Agim Desku

Poezi nga Agim Desku   METEOROLOGËT THANË DIELL -Poetit Azem Shkreli- Prapë po dal Lugut të Zanave Të pi ujë krojeve rugovisht Të shoh cilat vasha janë bërë zana Dhe cilat ende presin rikthimin e jetës. Azem nëse sot erdha … Continue reading

Poezi nga Ekrem Ajruli

Poezi nga Ekrem Ajruli   MALL E LOT Ç’janë këto ethe maji që m’shkaktojnë thëllime Shpirtin ma shkundin e m’sjellin drithërime Vijnë si dallgë deti përlasen në kraharor Fërgëllues shikimi yt djeg si meteor Vjen tejmaleve më zhbiron në sy … Continue reading