Poezi nga Dhimitri Jani Kokaveshi

Poezi nga Dhimitri Jani Kokaveshi   BESIMIT Nuk lartësohesh!… Këmbënguljeve Mbi parimet më lije  dogmat?!… I falje besimit!…Në aftësi pagese burimit derdhur dashurisë?… Udhëtoje shkujdesjeve si një tymnajë informuese udhëtoje!… Prehrit të ndjeshëm!… S’u njohe dhe as qëndrove njohjeve mbi … Continue reading