NJË SI TI / Poezi nga Zyrafete Manaj

Poezi nga Zyrafete Manaj
 
 
NJË SI TI
 
Më thuaj të lutem
Sa vrahet qielli
Kur retë përlahen
Pa ty pa mua
…dhe humbet dielli!
 
Më thuaj të lutëm
Si pulëson aorta
Kur digjet malli
Si në Saharë
Pa t’imin shikim e pa syrin tëndë…!
 
Digjet dhe fusha
Petalet harrohen
Vajtojnë krejt ngjyrat nuancë nuk ka
Pa mu pa ty dashuri e vrarë!
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s