“Mallkimi i priftëreshave të Ilirisë” i shkrimtares Mira Meksi botohet në frëngjisht nga “Les Éditions Persée” / Nga: Irena Toçi

“Mallkimi i priftëreshave të Ilirisë” i shkrimtares Mira Meksi botohet në frëngjisht nga “Les Éditions Persée” / Nga: Irena Toçi Të nderuar miq të Librit dhe të Botimeve Toena, Është vënë në qarkullim për lexuesin e gjuhës frënge nga grupi … Continue reading

Poemas de Elva Orozco

Poemas de Elva Orozco   COMO OLVIDARTE Yo te pedí Señor que me dejaras olvidarlo, aunque nunca me quisiera, pero tú no has querido que llegue aquel olvido, Yo esperaba olvidarlo aunque sufriera. Así pasó mi vida inutilmente viendo pasar … Continue reading

PAS LEXIMIT TË KËTIJ LIBRI… Rreth librit me poezi’’I NJËJTI ZË NJERIU’’ i poetit Lushnjar Miltiadh Davidhi / Nga: Prof.dr. KLARA KODRA 

  PAS LEXIMIT TË KËTIJ LIBRI… Rreth librit me poezi’’I NJËJTI ZË NJERIU’’ i poetit Lushnjar Miltiadh Davidhi. Në këtë vëllim të tretë me poezi ndeshim një ecje përpara, pa tradhtuar thelbin e vet poetik, të një autori me zë origjinal … Continue reading