Poezi nga Giorgos Potamitis / Shqipëroi: Vasil Çuklla

Poezi nga Giorgos Potamitis

 

***

Njerëzve t’ju falesh… monedhë
që kurrrë nuk e merr ç’ka paguar
dhe monedhave
si diç njerëzore
që kur blihet, vërtetë ka mbaruar!

 

***

Στους ανθρώπους να δίνεσαι σαν νόμισμα
που ποτέ του δεν παίρνει ότι πληρώνει
και στα νομίσματα
σαν κάτι ανθρώπινο
που όταν αγοράζεται τελειώνει.

 

Shqipëroi: Vasil Çuklla

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s