Mark Simoni publikon librin me Opinione dhe Ese “Shirat e zymtë të muzgut”

Mark Simoni publikon librin me Opinione dhe Ese “Shirat e zymtë të muzgut”

Titulli: Shirat e zymtë të muzgut

Autor: Mark Simoni

Shtëpia Botuese ” Muzgu” 

“Shirat e zymtë të muzgut” do të jetë libri im më i ri, me ese dhe opinione për letërsinë dhe librat. Del nga shtypi këtë të shtunë. Ndërsa javën tjetër del antologjia “Porta e fshehtë e një gruaje”, me poezi të mrekullueshme nga 60 poetet më të suksesshme të kësaj periudhe. Në javët në vazhdim do të jetë dhe libri me letërsi epistolare “Letra për Erikën” e Xhemajl Rudit, si dhe “Mëhalla e hijeve”, libër i imi, vazhdim me ese dhe opinione për letërsinë dhe librat. Botime të Shtëpisë Botuese MUZGU.

Autori

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s