NË TAKIMET POETIKE “ PRANVERA POETIKE NË LIKOVË, POETIT NEHAT JAHIUT I JEPET ÇMIMI JETËSOR “JASHAR EREBARA”

NË TAKIMET POETIKE “ PRANVERA POETIKE NË LIKOVË, POETIT NEHAT JAHIUT I JEPET ÇMIMI JETËSOR “JASHAR EREBARA”
 
Më 16.06. 2018 Shoqata për Zhvillimin e Arteve “Erdonia Art Produksion” mbajti takimet poetike “ Pranvera Poetike në Likovë”. Në këto takime morën pjesë krijuesë letrarë nga të gjitha trojet shqiptare dhe nga diaspora.
 
Çmimin jetësor ” Jashar Erebara” e fitoi poeti i njohur Nehat Jahiu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s