Çmimet Letrare “PRANVERA POETIKE NË LIKOVË”

Çmimet Letrare “PRANVERA POETIKE NË LIKOVË”

Më datë 16 . 06. 2018 u mbajtën takimet “PRANVERA POETIKE NË LIKOVË . Në këto takime morën pjesë poetë të ardhur nga gjitha trojet shqiptare si Shqipëria ,Kosova, Athina ,Presheva, Medvegja eNË LIKOVË U MBAJTËN TAKIMET “PRANVERA POETIKE NË LIKOVË”

Më datë 16 . 06. 2018 u mbajtën takimet “PRANVERA POETIKE NË LIKOVË . Në këto takime morën pjesë poetë të ardhur nga gjitha trojet shqiptare si Shqipëria ,Kosova, Athina ,Presheva, Medvegja e Bujanovci si dhe poetë nga qytetet E Maqedonisë, Shkupi, Tetova dhe Kumanova. Ky ishte një eveniment kulturor ku treguam se ky vend meriton këto takime.

Juria në këto takime shpërbleu këto poetë:

 

Rozeta Kreste- Pogradec

 

Brikena Qama -Athinë

 

Shefqete Gosalci –Kosovë

 

Çmimi jetësor “Jashar Erebara “ iu nda poetit Nehat Jahiu 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s