ËSHTË NË QARKULLIM LIBRI I RI JETËSHKRIMOR,  “GJURMË, NËPËR UDHË”… / Autori: Prof.Murat Gecaj

ËSHTË NË QARKULLIM LIBRI I RI JETËSHKRIMOR,  “GJURMË, NËPËR UDHË”… Kohët e fundit, SHB “Edlora”-Tiranë, me drejtor Ing.Vladimir Kallupin dhe administratore Edlira Kamen, ka botuar e venë në qarkullim librin tim të dytë jetëshkrimor (i pari, “|Ëndrrat ‘e grisura’ të … Continue reading