Poem by Sunil Sharma

Sunil Sharma   Sunil Sharma is Mumbai-based senior academic, critic, literary editor and author with 18 published books: Six collections of poetry; two of short fiction; one novel; a critical study of the novel, and, eight joint anthologies on prose, … Continue reading

MANUSHAQJA (TOROMANI) –JO AJO E NAIMIT: “…pse s’ngre kryet përpjetë.…”. Manushaqja e kësaj poezie me dinjitetin e vetvetes / Përgatiti materialin: Iliriana Sulkuqi

MANUSHAQJA (TOROMANI) –JO AJO E NAIMIT: “…pse s’ngre kryet përpjetë.…”. Manushaqja e kësaj poezie me dinjitetin e vetvetes:   Qyteti im vite larguar prej teje, harruar larg, shpesh për ty kam mall. Dashurinë e parë ta rrëmbeva ashtu fshehur mos … Continue reading

Shtëpia Botuese “Muzgu” publikon Antologjinë poetike “Porta e fshehtë e një gruaje” me parathënie nga botuesi Mark Simoni

Shtëpia Botuese “Muzgu” publikon Antologjinë poetike “Porta e fshehtë e një gruaje” me parathënie nga botuesi Mark Simoni Për një puthje u shemb Troja  Duke qenë se dashuria dhe fëmijëria janë dy prej realiteteve më të rëndësishme letrare të krijuesve, … Continue reading