СИТИ РОКИАХ ХАШИМ ПРЕВЕДЕНА НА МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК / Прага-Белград-Истанбул

СИТИ РОКИАХ ХАШИМ ПРЕВЕДЕНА НА МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК СИТИ РОКИАХ ХАШИМ – е еминентна писателка од Малезија, родена во Пулау Пинанг. Во 1977 година се стекнува со диплома од областа на Уметноста, Театарот и Драмата на Научниот Универзитетот  во Пулау Пинанг. … Continue reading