Poezi nga Vasil Çuklla

Poezi nga Vasil Çuklla   Portret Të trëndafilta, faqet. Të purpërta,  dy buzët. E alabastër, qafa. E gjithmermertë, lëkurë. Tërshenjtëruar, sytë Fytyrës, krejt të muzët. Harqeqemerr, dy vetullat. Harkuar, mbetur urë! Hyjnorja, mrekulli Që sy, s’të preku. Kurrë! Hyjni, e … Continue reading

Shtëpia Botuese “TOENA” publikon romanin ” Mall për ty- Makthi është një klik larg” të autorit amerikan Harlan Coben, me përkthim të Maniela Sotës

Shtëpia Botuese “TOENA” publikon romanin ” Mall për ty- Makthi është një klik larg” të autorit amerikan Harlan Coben, me përkthim të  Maniela Sotës   Miq të librit dhe të Botimeve Toena, Sapo i dhamë jetë një prej projekteve tona botuese … Continue reading

Shtëpia Botuese “ADA” publikon vëllimin poetik ” Vals nën tinguj muzgjesh” të autores  Leta Guranjaku 

Shtëpia Botuese “ADA” publikon vëllimin poetik ” Vals nën tinguj muzgjesh” të autores  Leta Guranjaku  Autore: Leta Guranjaku Redaktor & Korrektor: Bledi Ylli Faqosja dhe kopertina: Antela Voulis Tirazhi: 200 kopje Botimi i parë, 2018 Përgatiti për botim: Roland Lushi … Continue reading

Shtëpia Botuese “ADA” publikon vëllimin poetik”Dallgëve të jetës” të autores Mimoza Gjetaj – Smailaj

Shtëpia Botuese “ADA” publikon vëllimin poetik”Dallgëve të jetës” të autores Mimoza Gjetaj – Smailaj Titulli: Dallgëve të jetës Autore: Mimoza Gjetaj – Smailaj Redaktor:Ilmi Dervishi Botimi parë 2018   Roland Lushi Shtëpia Botuese “ADA” Adresa: Rruga Mihal Grameno Pall.32 Ap.7 Cel: … Continue reading

 Anca Mihaela Bruma al Festival del Misticismo in Inghilterra ( The Presence of Anca Mihaela Bruma at the Festival of Mysticism in England) / di Massimiliano Raso

Anca Mihaela Bruma al Festival del Misticismo in Inghilterra Il 22 giugno si è svolto in Inghilterra, al Buckden Towers, un idilliaco castello del 12° secolo dalla grande fortificazione e colpo d’occhio storico, il Festival internazionale del Misticismo. Protagonista la … Continue reading