UNË JAM TEATRI  / Poezi nga Kolec P. Traboini

UNË JAM TEATRI  – Poezi nga Kolec P. Traboini

Impresion nga akti vandal i 75 antarëve të parlamentit, një tufe njerëzish të pa përgjegjshëm që nuk kanë idenë e kulturës e vlerave historike kombëtare, ndaj morën një vendim absurd për shkatrrimin e Teatrit Kombëtar në dobi të ngritjes së kullave të larta, beton e hekur në qiellin shqiptar dhe para të pafundme ne xhepat e banditëve që kanë kapur politikën dhe shtetin.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s