VLERAT E SHUMËFISHTA, TË NJË BOTIMI  ME RRËFENJA… (Shënime për librin “Mikeshat e pëllumbit”,   të shkrimtarit  Bardhyl Xhama) Nga: Sejdo Harka

VLERAT E SHUMËFISHTA, TË NJË BOTIMI  ME RRËFENJA… (Shënime për librin “Mikeshat e pëllumbit”,   të shkrimtarit  Bardhyl Xhama)   Nga: Sejdo Harka 1.                                                                                                                          Shkrimtari, studiuesi dhe gazetari i mirënjohur , Bardhyl Xhama, i cili  nga kritika letrare e ditëve  tona është cilësuar … Continue reading

Një plagë e hapur që s’po gjen dot shërim ( Referim rreth librit “Dëshmi të krimit të pandëshkuar” të autorit Flori Bruqi) / Nga: Eshref Ymeri

Një plagë e hapur që s’po gjen dot shërim ( Referim rreth librit “Dëshmi të krimit të pandëshkuar” të autorit Flori Bruqi)   Nga: Eshref Ymeri Libri i akademikut Prof.dr. Flori Bruqi, me titull “Dëshmi të krimit të pandëshkuar”, që doli … Continue reading