Kalendari poetik: Innokentij Fjodoroviç Anjenskij (1855-1909) / Përgatiti materialin Maksim Rakipaj

Innokentij Anjenskij Kalendari poetik: Innokentij Fjodoroviç Anjenskij (1855-1909) Sot kalendari shënon më 1 shtator datën e lindjes për Innokentij Anjenskij, poet, kritik letrar dhe përkthyes, një nga përfaqësuesit më të shquar të simbolizmit rus; shpesh krahasohet me ”poetët e mallkuar” … Continue reading