Përfundoi me sukses Takimi Poetik “Trirema e Poezisë Joniane”. Edicioni i XII – Sarandë, Albania 2018

Përfundoi me sukses Takimi Poetik “Trirema e Poezisë Joniane”. Edicioni i XII – Sarandë, Albania 2018

Klubi i Krijuesve Jonianë, Sarandë, nën drejtimin e Kryetarit të Klubit, poetit dhe shkrimtarit Pajtim Caushi, prej datës 28 deri më 30 shtator 2018, organizoi Takimin Poetik “Trirema e Poezisë Joniane”.
Takimi mbështet për te dymbëdhjetin vit radhazi nga Bashkia e Sarandës.
Në këtë manifestim poetik morën pjesë poetë nga Kosova, Shqipëria, Mbretëria e Bashkuar, Italia, Bullgaria, Greqia, Maqedonia dhe Bosnja Hercegovina.
Moderatorë të takimit ishin poetesha Brikena Qama dhe poeti Dashamir Malo.
Poezitë e poetëve të huaj u sollën në shqip nga poetet A. Mato, V. Zafirati, M. Ribaj dhe D. Malo.
Botimi i antologjisë Poetike me poetët pjesëmarrës u mundësua nga poetët e Klubit të Krijuesve Jonianë, Sarandë.

 

Brikena Qama dhe poeti Dashamir Malo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s