TETOVË: Takim poetik i shkrimtarëve për fëmijë dhe të rinj / Nga: Adem Abdullahu

 

TETOVË: Takim poetik i shkrimtarëve për fëmijë dhe të rinj

https://www.koha.mk/tetove-takim-poetik-i-shkrimtareve-per-femije-dhe-te-rinj/

 

Nga: Adem Abdullahu

Për të tretin vit me radhë organizohet takimi poetik i shkrimtarëve për fëmijë dhe të rinj, me të vetmin qëllim, ndërtimin e urave të bashkëpunimit mes lexuesve dhe adoleshentëve me autorët e letërsisë për fëmijë dhe jo vetëm.

Pasi ky vit është quajtur viti i Gjergj Kastriotit Skëndërbeu dhe përkon me 550 vjetorin e vdekjes së tij, ishte zgjedhur shkolla e fshatit Poroj që edhe mban emrin e heroit kombëtar për organizimin e këtij manifestimi. I njëjti u shoqërua shoqërua me lexim të poezive nga ana poetve dhe nxënësve të grupeve letrare të shkollave fillore, ku për këtë të fundit u ndanë edhe çmime.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s