Poezi nga Ramë ORACA

Poezi nga Ramë ORACA     KUMT (Skënderbeut)   Cili kumtarë kumtoi se Gjergji iku nga vdekatarët dhe u ringjall këtu pesëqind e pesëdhjetë vjet dritë dritëson në maje të atdheut breznitë e gjakut arbëror   ai përjetshëm me dallgë … Continue reading