Poezi nga Bardha Alimeta

Poezi nga Bardha Alimeta
 
 
Di se të dua…
 
S’ di më ç’ të them për ty
Nuk gjej fjalë të t’ përshkruaj
Di…, se shumë të dashuroj
E çdo gjë tënden dua
Fort e ndjej mungesën tënde
Malli shpirtin po ma djeg
Puthja jote përvëluese
Ma ka prishur mendjen krejt.
 
 
 
Nuk pyes
 
Ndarja me ty
Më ka bërë më të fortë
Ma ka tjetërsuar mendimin për jetën
Jo …, i dashur s’ mund të mendoj ndryshe
Se pa ty mund të merrte fund çdo gjë.
Jo.Po jetoj në një forme tjetër, ku as ti dhe askush s’ më duhet më.
 
 
 
Ti nuk e njeh hipokrizinë
 
Poezi e shpirtit tim
Ti që më shplodh në dëshpërim
Më ngazëllen, më ledhaton
Ti …, mike që nuk tradhëton
Gjithë botën e largoj
Kur me ty dua të shkoj
Poezi e shpirtit që fuqishëm më rreh
Ti nuk e njeh hipokrizinë
Sa e paster.., je…!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s