Shtëpia Botuese “ADA” publikon vëllimin poetik “Do kthehem…” të autores Gilda Meleqi

Shtëpia Botuese “ADA” publikon vëllimin poetik “Do kthehem…” të autores Gilda Meleqi

Titulli: Do kthehem…
Autore: Gilda Meleqi
Ballina dhe struktura grafike realizuar nga Grafika “ADA”

©Të gjitha të drejtat i përkasin autores
ISBN: ISBN 978-9928-269-30-0

Botimi i parë, 2018

Përgatiti për botim: Roland Lushi
Formati : 14x20cm

 

Roland Lushi

Shtëpia botuese “ADA”
Adresa: Rr. Mihal Grameno Pall.32 Ap.7
Cel: 068 22 190 16
Tiranë, tetor 2018

Shtypur në shtypshkronjën e Shtëpisë Botuese ADA

CIP Katalogimi në botim BK Tiranë
Meleqi, Gilda Do kthehem…
: poezi / Gilda Meleqi.
– Tiranë : Ada, 2018
96 f. ; 20 cm.
ISBN 978-9928-269-30-0
1.Letërsia shqipe 2.Poezia
821.18 -1

 

Gilda Meleqi

Falenderime

Për shkrimin e këtij libri dua të falënderoj së pari prindërit e mi dhe vëllain, të cilët më kanë mbështetur në çdo dëshirë e marrëzi timen;
Enin, kushërirën time, me të cilën u rrita mes librave dhe pasionit për të shkruar;
Zotin, i cili më dha forcë të shkruaja dhe kur nuk pata;
Mirënjohja më e madhe ju takon ju, që po mbani në dorë librin tim.
Me shpresën se e keni gjetur sadopak veten në vargjet e mia, po ju them se do kthehem sërisht tek ju.
Më prisni!

E juaja, Gilda

 

Parathënie

Do kthehem me fjalë shumë e pak premtime, në kohë e pakohë. Do ju ftoj përsëri të ëndërroni me mua e bashkë të fluturojmë me krahët e poezisë. Do t’ju ndihmoj të gjeni rrugën tuaj nëpër shkronja ashtu si unë e gjeta timen tek fjalët. Më prisni kur të dalë dielli e të bjerë shi, kur hëna të argjendojë mbrëmjet e dielli të prarojë mëngjeset.
Do kthehem për ju!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s