Në pragun e Panairit të Librit ” Tirana-2018″, Shtëpia Botuese “ADA” publikon romanin “Ndërsa gjithçka rrjedh” të autorit Gëzim MURAJZA

Në pragun e Panairit të Librit ” Tirana-2018″,  Shtëpia Botuese “ADA” publikon romanin “Ndërsa gjithçka rrjedh” të autorit Gëzim MURAJZA


Titulli: Ndërsa gjithçka rrjedh
Autor: Gëzim MURAJZA
Kopertina: Endri VRINA
©Të drejtat autorit
Formati: 14×20

ISBN: 978-9928-269-46-1
Përgatiti për botim: Roland LUSHI

Roland Lushi

Shtëpia Botuese “ADA”
Adresa: Rr. Mihal Grameno Pall.32 Ap.7 Tiranë
www.botimetada.com

Cel: 068 22 190 16
Tiranë, nëntor 2018
Shtypur në shtypshkronjën e shtëpisë botuese “ADA”

CIP Katalogimi në botim BK Tiranë
Murajza, Gëzim Ndërsa gjithçka rrjedh : roman / Gëzim Murajza.
– Tiranë : Ada, 2018
220 f. ; 20 cm.
ISBN 978-9928-269-46-1
1.Letërsia shqipe 2.Romane
821.18 -31

“Jam shtatzënë!”, tha pa e përthyer shikimin për asnjë sekondë prej syve të mi.Ishte shikim i ngarkuar dashurisht dhe përveç mallëngjimit kishte në të dhe një lumturi që nuk kërkonte të fshihej,madje përpiqej të ishte sa më e dukshme.Në ato momente i gjithë universi mori trajtën e fytyrës së saj.Të gjitha gjërat që më kishin brengosur apo gëzuar, të gjitha ato gjëra që më kishin shkaktuar qerthull të shumëllojshëm ndjesish,u fshinë magjishëm.Drithërimi i zërit të saj fashiti gjithë tingujt që ishin përreth në atë dhomë, tik-taket e orës së madhe varur në mur apo mjaullima ankuese e maçokut që më spërdridhej tek këmbët në kërkim të dhelave të zakonshme.

 

Autori: Gëzim MURAJZA

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s