Poezia që bulëzon nga shpirti e ndjenja…  / Rudina Papajani mbi vëllimin poetik ” ” Mendimi pleks Ylberët yë Pjetër Nikollës

Poezia që bulëzon nga shpirti e ndjenja…  Kur flas për figurën e Pjetër Nikollës nënkuptoj intelektualin..krijuesin e talentuar..shkrimtarin..studiuesin e dokeve dhe traditave shqiptare..kontribuesin në fushën e historisë.Në këtë vëllim poetik autori na shfaqjet me një “krijesë “tepër të veçantë ku … Continue reading