Ushtarja e Kohës / Poezi nga Brikenë Ceraja

Poezi nga Brikenë Ceraja
 
 
Ushtarja e Kohës
 
Ece në rrugën me baltë dhe çdo kohë e puthe
i fale dashurinë
sot
nesër
e përjetë
ushtarja ime
ece e nuk u ndale
edhe kur toka të mori
ti i fale vetëm diell
ushtarja ime
sot
nesër
e përjetë.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s