I NEED A DRINK / Poem by Maria Dulce Leitao Reis

Poem by Maria Dulce Leitao Reis

 

I NEED A DRINK

I need a drink …
To make me forget
The stupid thing I did

There are things …
That I still don’t know about me!

Will I be a masochist?
Only then I understand
Because I commit atrocities against myself
Do I like suffering?
As if a blade
Cut me off my flesh!

How can anyone like suffering?

I was so happy
Living the dream I always wanted …
But I had to ruin my happiness!

Why?

I’m afraid to find out
That I’m a stranger to me.
I’m afraid to find out
That I am my own killer!

Oh my Gosh

I need another drink
To dull my thinking!

@Maria Dulce Leitao Reis
Copyright 8 Jan 2019

Poezi nga Dhimitri Jani Kokaveshi

Poezi nga Dhimitri Jani Kokaveshi   VLERË Fuqin oqeanike konkuronin syt e saj…? Filozofi alternativash mbi përzgjedhje prodhon ngrica…? Në përzgjedhje të një melodie instaloja përshkrimet e zërit të ulët…? Në psheretima thellësie shpirtin përmbushnin dhe tbrazin arritjet…?! Në karakterin … Continue reading