“Songs Of The Soul” with Dr. Sunny Kaur (E-14)

““Songs Of The Soul” with Dr Sunny Kaur (E-14)

Life is an equation of holding on and letting go, hold on to what balances you and let go of what imbalances you – By Dr. Sunny Kaur

Poezi nga Dhimitri Jani Kokaveshi

Poezi nga Dhimitri Jani Kokaveshi   VLERË Fuqin oqeanike konkuronin syt e saj…? Filozofi alternativash mbi përzgjedhje prodhon ngrica…? Në përzgjedhje të një melodie instaloja përshkrimet e zërit të ulët…? Në psheretima thellësie shpirtin përmbushnin dhe tbrazin arritjet…?! Në karakterin … Continue reading