PA TITULL – Leyla Işık / Përktheu në shqip Sevëme Fetiqi

Poezi nga Leyla Işık

PA TITULL

Në cilën stinë dhe në cilin mot
Mbetur janë peng
Ndjenjat e mia të dashurisë
Apo vallë çdo dashuri është me ndarje
e dënuar

Nga harresa dhe frika
Zemrën time të mbyllur me dry
Verbërisht e hape përsëri

poezia origjinale

Sevmenin hangi mevsiminde,  hangi zaman aralığında kalmıştı duygularım?
Ve neden hep ayrılığa kurulmuştu sevgiler? Unutmuşken, korkudan sımsıkı yumduğum gözlerimi, kilitlediğim yüreğimi araladın yeniden.

Leyla Işık

 

Nga turqishtja përktheu dhe e përshtati Sevëme Fetiqi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s