Çmendem / Poezi nga Megi Mania

Poezi nga Megi Mania
 
 
Çmendem
 
Çmendem në këtë botë të pakuptimtë,
ku nata i ka zënë vendin ditës
dhe minutat e dhimbjes po më duken orë.
Jetë…!
Ah, jeta ime…
Çmendem me bukurinë e të paarritshmes,
nën hijeshinë e finesës së saj dehëse,
e cila është bërë afrozidiak i shpirtit tim.
Çmendem,
nën buzët e saj çmendem,
në pakuptimësinë e kësaj ndjenje
kaq romantike e therëse,
që gulçon gjakun në zemrën time…
Ahh… Po!
Unë po çmendem…
 
Dhjetor 2018

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s