Zëri i një Sage (Impresion për librin ‘ZËRA NË LAVJERRËS’ pjesa e parë i sagës: “ZËRAVE DHE ZHURMAVE” të autorit Kristaq Turtulli) / Nga: ELVI SIDHERI

Zëri i një Sage (Impresion për librin ‘ZËRA NË LAVJERRËS’ pjesa e parë i sagës: “ZËRAVE DHE ZHURMAVE” të autorit Kristaq Turtulli) Ndonëse vitet kalojnë, ikin, treten e zhbëhen, fatmirësisht letërsia shqiptare, na ofron në vazhdimësi burime të reja frymëzimi, … Continue reading