Shtëpia Botuese “Muzgu” publikon antologjinë poetike “Buzët- 62 autorë ” me parathënie nga botuesi Mark Simoni

Shtëpia Botuese “Muzgu” publikon antologjinë poetike “Buzët- 62 autorë ” me parathënie nga botuesi Mark Simoni ÇFARË MREKULLIE SOT “Jemi shumë më gjallë, kur jemi të dashuruar” Mes përmes natës dhe dimrit, udhëtoja me trenin që shkonte drejt Europës Qëndrore. … Continue reading

 Shtëpia Botuese “MALE”  publikon romanin “Në telat e kitarës melankolike”  të autores Lela Dardha Kokona me redaktim nga shkrimtari Vullnet Mato 

 Shtëpia Botuese “MALE”  publikon romanin “Në telat e kitarës melankolike”  të autores Lela Dardha Kokona me redaktim nga shkrimtari Vullnet Mato  ROMANI I KATËRT, I NJË KUARTETI ROMANOR Pas tre romanëve suksesor, me suksesin e dëshmuar nga shitja e të … Continue reading

Shtëpia  Botuese “ADA” publikon vëllimin poetik “Përqafova Perëndimin” të autores Lumturi Plaku

Shtëpia  Botuese “ADA” publikon vëllimin poetik “Përqafova Perëndimin” të autores  Lumturi Plaku Autore: Lumturi Plaku Titulli: Përqafova Perëndimin ISBN: 978-9928-269-79-9 Përgatiti për botim: Roland Lushi © Të gjitha të drejtat janë të autores Roland Lushi Shtëpia Botuese “ADA” Rruga: Mihal … Continue reading