Shtëpia Botuese ” Lena Graphic Design ” i jep autorit Nehat Jahiu Çmimin “Adem Jashari” në shenjë të kujtimit të Pranverës së 81-s.

Shtëpia Botuese ” Lena Graphic Design ” i jep autorit Nehat Jahiu Çmimin “Adem Jashari” në shenjë të kujtimit të Pranverës së 81-s.

Në kuadrin e eventeve kulturore dhe përkujtimit të datave historikë në Kosovë për kontribut të veçantë, Shtëpia Botuese ” Lena Graphic Design ” i jep autorit Nehat Jahiu Çmimin “Adem Jashari”, në shenjë të kujtimit të Pranverës së 81-s.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s