Reportazh nga shkolla “Vëllazërimi”, Babrru-Fushë në shkollën vartëse Babrru-Kodër / Nga: Bashkim Saliasi

Reportazh nga shkolla “Vëllazërimi”, Babrru-Fushë në shkollën vartëse Babrru-Kodër Data 1 mars. Ditë pranvere. Sihariqin e parë të ardhjes së pranverës e kanë dhënë mimozat të ndjekura nga pjeshkat, kajsitë dhe kumbullat. Dimri po largohet dhe vendin po ia lë … Continue reading