Dialectics in the works of Nasimi and their integration into the Turkish language – Mahira Nagi gizi Huseynova (Azerbaijan) / Translated into English: Mesme Ismayilova Aliyulla qizi ASPU

Dialectics in the works of Nasimi and their integration into the Turkish language   By Mahira Nagi gizi Huseynova (Azerbaijan) Doctor of Philology, Professor Azerbaijan State Pedagogical University This is a delightful and endless explanation of the love for the … Continue reading

 Shtëpia Botuese “ADA” publikon vëllimin poetik “Punoi si bleta për emër dhe mbiemër” të autorit Florian Mehmetaj

 Shtëpia Botuese “ADA” publikon vëllimin poetik “Punoi si bleta për emër dhe mbiemër” të autorit Florian Mehmetaj Autor: Florian Mehmetaj Titulli: Punoi si bleta për emër dhe mbiemër Botimi i parë, 2019 ISBN: 978-9928-269-83-6 Përgatiti për botim: Roland Lushi Formati … Continue reading

Shtëpia  Botuese “ADA” publikon librin me poezi dhe aforizma “Vdekja më e dobishme se Jeta” të autorit Erget Cenolli

Shtëpia  Botuese “ADA” publikon librin me poezi dhe aforizma “Vdekja më e dobishme se Jeta” të autorit Erget Cenolli Titulli: “Vdekja më e dobishme se Jeta” Autor: Erget Cenolli Redaktore: Eljona Lupe(Jatagani) Recensent: Aleko Ballauri Kopertina: Meri File Botimi i … Continue reading

Shtëpia Botuese “ADA” publikon vëllimin poetik “Vjeshtës në pentagram” të autores Bukurije BUSHATI

Shtëpia Botuese “ADA” publikon vëllimin poetik “Vjeshtës në pentagram” të autores  Bukurije BUSHATI Titulli: Vjeshtës në pentagram Autore: Bukurije Bushati Redaktore: Sabahet Lishi Korrektore: Elvira Selimi Botimi i parë, 2019 ISBN: 978-9928-296-01-6 Përgatiti për botim: Roland Lushi Formati : 14x20cm … Continue reading