KOLONIA KOMBËTARE – LIQERIT” POGRADEC / Ekspozitë pikture në qytetin e Pogradecit nga piktorja Irina Hysi MA

KOLONIA KOMBËTARE – LIQERIT” POGRADEC

Një qytet i pikturuar për të zbuluar natyrën dhe trashëgiminë e tij, në qendër të vëmendjes, si një mundësi e re për dialogun dhe krijimin bashkëkohor. Ky projekt i ekspozitës është pjesë e një procesi të ndërmarrë dhe ka për qëllim të propozojë universe të ndryshme artistike vendore dhe turistike. 
Ky aktivitet artistik do të realizohet 20 – 24 Qershor në Liqerin e Poradecit. Do të marrin pjesë rreth 16 artistë të përzgjedhur profesionistë, me vlera dhe të merituar nga gjithë Shqipëria! Ky event është edicioni i parë i projektit Art në Qytet 2019 :- Edicioni artistik hapet me :- Kolonia Kombëtare e Liqerit” Pogradec prezantohet me imazhet më të bukura të Qytetit së Pogradecit.
Kjo koloni artistike me ngjyrat dhe shpirtin e artit,do të sjellë së bashku artistë të vlefshëm në vlerat historike aktuale dhe natyrore të qytetit poetik Liqeri Poradec, që është një qendër shumë e rëndësishme kulturore dhe turistike, e cila do të kryhet me mbështetjen e Savojas Hotel Pogradec
I ftuar nderi Ajet Nallbani
E ftuar Marie Lasgush Poradeci / vajza /
Artist i mirënjohur i të gjitha kohërave Zef Shoshi

Të dashur miq kjo ngjarjet kulturore fokusohet në një disiplinë specifike artistike, gjithashtu kemi kënaqësinë të merrni pjesë në Ekspozitën tonë, duke krijuar në këtë eveniment komunikim të ndërsjellë për zhvillim dhe integritet në zemrën poetike Lasgushiane të Liqerit Poradec!

***

DATA DHE VENDI I EKSPOZIMIT: • Poradec, Shqipëri
Ceremonia e Hapjes :- 24 Qershor 2019/
Vendi:ora:-PM 19:00, Ish Hotel Turizmi
RREGULLAT SI MË POSHT VIJON:

TEMA PEISAZH 

1. Vepra origjinale e artistit sipas sejcilit!

Shoqata ndërkombëtare e artistëve !
Organizator Kudret Durollari
Koordinator, menaxher i Artit
Irina Hysi Ma

Jini të mirëpritur!

Zef Shoshi
Kacaku Vladimir
Vangjel Gjikondi
Osman Tonuzi
Ergys Demo
Adriana Puleshi
Ajet Nallbani
Arif Lushi
Petrit Laraku
Eni Veveçka
Emjona Stasi Nako
Besnik Spahiu
Nasuf Myftari
Thanas Dushku
Kudret Durollari

 

Ekspozitë pikture në qytetin e Pogradecit nga piktorja Irina Hysi MA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s