Kolec P. Traboini: NANLOKJA – Patheon Books

Kolec P. Traboini: NANLOKJA – Patheon Books

ÇFARË MË SHKROI I PAHARRUARI GJOSHO VASIA ME 27 MAJ 2011 NANLOKJA

Kolec Traboini, poezi nga libri “U dashka të dal natën vonë”, Pantheon Books 2012,

ISBN 978-9928-14-066-1.

Pasi e kishte pa këtë montazh poetik artisti i madh Gjosho Vasia më shkroi më 27 maj 2011:

“Kolec i dashtun, mirè dita…Nuk ka ku me shkue ma mbrekullueshëm se ato tri perla qè i kishe mèshtetè tè nji skenàr i vogel. Nana , (Nanlokja) ajo ftyrè e thatè por ma e bukura nè botè, qè mbas tri masash m’u turbullue e nuk mujta ma me pa kjartèsisht…. Vargu i qëndisun, qè dukesh se kishte lindè bash nè prehnin e Sajè…. Dhe ajo muzikè qè fliste aq mirè e ambël,e qè lotëve tè mij, i jepte ngjyrè malli e mërgimi… Tè falem nderès shum, je i rrallè dhe artist me vlera tè mèdha shpirtènore. Vetem kush ka shpirtè e madje tè pastër, mundet me krijue shfaqje tè tilla. Tè fala asajè nane tè mbrekullueshme…. Gjosho”

Traboini Studio Channel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s