Kalendari poetik: Gerald Di Pego 22 korrik 1941 / Përgatiti materialin Maksim Rakipaj

Gerald Di Pego

Kalendari poetik: Gerald Di Pego 22 korrik 1941

Skenarist dhe producent amerikan, autor i shumë filmave kinematografikë dhe programesh TV. Kam këtë poezi prej tij:

EJA…

Eja, tani.
Ky është barku i dallgës
Sekondat pas shkrepëtimës
Ngrica përpara shkrirjes
Shtrihu pranë meje
Krijo engjëj, djaj krijo
Krijo atë çka je.

© shqipëroi Maksim Rakipaj

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s