PO TË LAJMËROJ / Poezi nga Liliana Shkodrani Baçi

Poezi nga Liliana Shkodrani Baçi
 
 
PO TË LAJMËROJ
 
Fustan fije vargjesh kam veshur i dashur.
Mënjanë e kisha lënë.
S’ di pse isha trembur…
Në të ishe ti.
 
T’ i dhuroj gjithë fjalët ç’ mbnë, i do?
Ajo mbeta ende, s’ ndryshoj.
Muret godas me grusht
Për të ardhë te ti.
 
Tashmë dua veç të fle, ta dish.
Në ca rripa qielli lutjet do mbështjell
E do t’ i dërgoj …
Po, po të lajmëroj! Do fryjë dhe erë!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s