Poezi nga Vaid Hyzoti

Poezi nga Vaid Hyzoti   PLEQTË E PULSANOS Gushti përvëlon dhe ata rrinë brenda. Veç në buzëmuzg dalin përjashta. Si moshen e tyre e gjejnë kohën Pranë kufirit ndarës të dites nga nata. E duan një të ftohtë -përballë kafes, … Continue reading