World Poetica Traboini : BARBARA – Jacques Prévert / Shqipëroi dhe realizoi videopoezinë Kolec P. Traboini

World Poetica Traboini : BARBARA – Jacques Prévert

BARBARA  poezi nga Jacques Prévert, shqipëruar nga Kolec Traboini, recituar ngai aktori i madh franko-italian Serge Reggiani, i lindur në Reggio Calabria. Gjithë gjasat janë të jetë arbëresh, shqiptar i Italisë.

One thought on “World Poetica Traboini : BARBARA – Jacques Prévert / Shqipëroi dhe realizoi videopoezinë Kolec P. Traboini

  1. Vargje të mrekullueshme,recituar bukur !
    Kam vetëm një vrejtje të vogël për vargun e mëposhtëm
    Quelle connerie la guerre!=Çfarë budallallëku lufta!connerie= shit stupidity nga origjinali në dy gjuhë,asnjëherë francezi nuk flet si shqiptari.Më tingëlloi keq përshtatja në shqip.
    Me shumë dashamirësi nga Marjeta Rrapaj

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s