VRAPOJ… / Poezi nga Kozma Billa

Poezi nga Kozma Billa

 

VRAPOJ…
Sa shumë kam për të thënë akoma,
netët e dimrit janë të pakta,
nuk dalin as për një ese,
rruga nëpër të cilën kemi kaluar,
është e gjatë,
dekada vitesh të tëra,
hipur e zbritur monopateve të jetës,
u rritëm dhe u thinjëm.
Kam shumë për të thënë akoma,
ngatërrohen e zhubraviten mendimet,
kalendarët i kanë grisur fletët,
i thërras kujtesës,
brof në këmbë e zgjuar,
zhgaravis në letër kujtimet,
sa qepallat qepen në gjumë.
Sa shumë kam për të thënë akoma,
vrapoj,
s’e di sa zgjat kjo kohë e mbetur?!…
@billakoz05082019
Vlorë, më 24.07.2019

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s