Armenuhi Siyan ( Armenia)

Armenuhi Siyan ( Armenia)   Armenuhi Sisyan- writer, poet from Armenia. Professor of Armenian language at Yerevan State Medical University. Her works are translated into 11 languages and published in different literary magazines, anthologies and newspapers around the world: Russia, … Continue reading

Poezi nga Drita Lushi

Poezi nga Drita Lushi   Dielli fshihet në syrin tënd Këtë mbrëmje, Teksa dëgjoj zhurmën ndjellëse të lumit, që rrjedh në të njëjtin shtrat prej dhjetra vitesh; muzgu i përskuqur, shtrin ca krahë të bukur, duke shtyre ditën dhe afruar … Continue reading

Metin Cengiz (Turkey)

Metin Cengiz (Turkey)   Poet and writer (b. 3 May 1953, Göle). He wrote particularly on the problems of poetry. He established the Şiirden Publishing House in 2005, in collaboration with his friends, to publish poems and essays concerning poetry … Continue reading

Poems by Dr. Aprilia Zank

Poems by Dr. Aprilia Zank     अगरबत्तियाँँ   आग सुलगा कर सड़क के किनारे वे सभी बैठे थे कंधों पर अंधकार का बोझ पीढ़ी-दर-पीढ़ी भुतहा एहसासों को साझा करते हुए क्षणिक आमिष ज्ञान की चुनौतियों को चुभलाते हुए   … Continue reading