NJË MONOGRAFI SI PASAPORTË AUTENTIKE (VËSHTRIM RRETH MONOGRAFISË “MAZHJA NË RRJEDHËN E HISTORISË TË SHKRIMTARIT. BESIM DEMA) / Nga: Vladimir Muça

NJË MONOGRAFI SI PASAPORTË AUTENTIKE (VËSHTRIM RRETH MONOGRAFISË “MAZHJA NË RRJEDHËN E HISTORISË TË SHKRIMTARIT. BESIM DEMA)   Nga: Vladimir Muça Dashuria dhe malli për vendlindje e Besim Demës, të larguarve nga ato vende të “shenjta” ku mrizojnë të gjithë … Continue reading